01. 09. 2022 - Řevničák - 20 let od rekordní jízdy

Dávám k dispozici zprávu od Michala Maláška (KPO), která se věnuje úžasnému výkonu Michala Koše na kopci v Řevnicích, od kterého uplyne letos už 20 let. Na webu kpo.cz je s ním pěkný rozhovor.

*****

Kolu zdar!

Letos je to 20 let od legendárního výkonu Michala Koše na „Řevničáku“ při časovce do kopce poháru UAC. Rozhodli jsme se tento moment ze zlatých časů amatérské cyklistiky trochu připomenout a přinášíme velký rozhovor s Michalem se spoustou zajímavých detailů z jeho jízdy i o proměnách cyklistiky do dnešních dnů. Vyhlašujeme také neformální setkání silničních cyklistů na trati a v místě startu tehdejší časovky v Řevnicích ve středu 14.9 mezi 17 a 18 h.  Přijeďte si dát Řevničák v den tohoto výročí, přijeďte se potkat. (V případě nepříznivého počasí se setkání nekoná)

 

Pro ty, kteří by si chtěli opravdu zazávodit je Řevničák aktuální etapou naší Tréninkové Tour v období 31.8 – 14.9. Kompletní info na našem webu.

 

Pokud máte ve svém okolí někoho, koho by tato zpráva mohla zaujmout, předejte ji prosím dál, je opravdu těžké dohledat kontakty z té doby:)

 

Děkuji

Michal

KPO – cyklistický klub

www.kpo.cz

******