06. 11. 2013 - Podzimní setkání vedení UAC, pořadatelů jednotlivých závodů a příznivců UAC

Podzimní setkání vedení UAC, pořadatelů jednotlivých závodů a příznivců UAC = 25.11.2013 od 18:00 hodin.

Ahoj,
rád bych Vás touto cestou pozval na podzimní setkání vedení UAC, pořadatelů jednotlivých závodů a příznivců UAC. Jedná se o novou akci a iniciativu vedení UAC. Ta reaguje na požadavky Vás pořadatelů jednotlivých závodů, abychom se setkali po skončené sezóně a projednali vše co Vás z Vašeho pohledu takzvaně „pálí“. Následně pak to na čem se domluvíme, zakomponovali do podkladů na příští sezónu. Akce je určena též těm, kteří mají zájem v příštím roce pořádat závod, který by chtěli zařadit do kalendáře UAC.

Pokud tedy máte zájem probrat zkušenosti z letošní sezóny a dozvědět se více o plánech na rok 2014, přijďte. Bude se jednat o pohodový pokec, v jehož rámci se budeme domlouvat na postupech v rámci povolování závodů, možnostech měření závodů čipovou technologií, dopravního značení závodů v rámci uzavírek a objížděk dopravní infrastruktury. Budeme též projednávat způsoby a postupy v rámci zpracování výsledků jednotlivých pohárových závodů UAC. Na přetřes přijde jistě i odpovědnostního pojištění a tvorba kalendáře na rok 2014. V případě, že máte nějaké konkrétní návrhy a témata, která by se měla dále projednávat, napište mi je. Zakomponuje je do podkladů tohoto setkání.

Pokud tedy máte zájem a hodí se Vám zvolený termín a čas, přijďte si dát steak a pokecat. Prosím Vás o potvrzení Vaší účasti na email skrabka@seznam.cz.

-    Pondělí 25.11.2013
-    Zahájení v 18:00 hodin
-    Salónek restaurace Veselý Bizon, Praha
-    Štefánikova 319/44, 150 00 Praha 5-Smíchov

https://www.facebook.com/steakveselybizon