18. 04. 2012 - V neděli pokračujeme = licence, špendlíky a včasný příjezd na prezentaci

V neděli bude sezóna pokračovat v Zákolanech. I tento závod bude spojen s procedurou vydávání startovních čísel. Prosím tedy počítejte s tím, že si budete muset vystát o něco početnější a časově delší dobu, než jste zvyklý z ostatních závodů. Pro celkové urychlení Vašeho odbavení, Vám poprosím o tři věci.

První věc - vytiskněte si svou licenci a vezměte ji z sebou, na závod. Při přebírání startovního čísla ji předložíte a na základě informací z licence, na níž je uvedeno Vaše startovní číslo Vám bude toto číslo obratem vydáno.

Druhá věc -připravte si osm kusů spínacích špendlíků, které použijete na připevnění „vyfasovaného“ páru startovních čísel na Váš dres. Spínací špendlíky nejsou součástí nového startovního čísla a v místě konání je budete jen velmi těžko dodatečně shánět. Startovní čísla si pak připnete na dres. Jeden kus na rameno a druhý kus na záda. Vždy na tu stranu, kterou určí pořadatel v informaci na prezentaci svého závodu.

Třetí věc – přijeďte na závod minimálně o hodinu dříve, než obvykle na závod jezdíte. Vyhnete se tak dlouhé frontě, která se později vytvoří. Prezentace je otevřena od 9:00 hodin.