08. 05. 2011 - Spolupráce UAC a firmy ELIT pro členy UAC

Ve spolupráci s firmou Elit CZ jsme pro členy UAC připravili exklusivní nabídku – nejen výrobky Atera za bezkonkurenční cenu

O čem je tato nabídka?
Všichni registrovaní členové UAC mají díky novému sponzorovi firmě Elit CZ nyní možnost nakupit za výhodné ceny výrobky od výrobce střešních nosičů a držáků kol Atera s nadstandardní slevou 15%.

Kdo je Elit CZ?
Největší velkoobchodní dodavatel náhradních dílů pro servisy ve střední Evropě. Více informací na www.elit.cz nebo na partner.elit.cz

Co je to Atera ?
Na německém trhu jsou střešní nosiče Atera nejrozšířenější značkou. Jedná se totiž o špičkový výrobek, což dokladuje zejména spolupráce s BMW, Audi a Mercedesem. Pro všechny tyto automobilky je Atera dodavatelem originálního příslušenství ! A nejen proto poskytuje Elit na Ateru 3 roky záruku. Řada ocenění ADACu, Autobildu a dalších renomovaných periodik zaměřených na autoprůmysl to pouze potvrzují.

Sortiment Atera se skládá z:

  • Základní nosiče
  • Střešní nosiče jízdních kol
  • Nosiče jízdních kol na zadní dveře
  • Nosiče jízdních kol na tažné zařízení
  • Nosiče lyží a snowboardů
  • Nosiče pro vodní sporty
  • Systém nosičů pro užitková vozidla

Jak najít výrobek ?
Elit není klasický eshop pro koncové zákazníky, proto je třeba výrobek identifikovat….
Nejsnáze produkty vyhledáte na www.atera.de; sekce PRODUCT FINDER
Hledání je intuitivní a jednoduché. Číslo zboží, které najde katalog Atery pak stačí zadat do ecat.elit.cz , katalog najde zboží a ukáže cenu.
Pokud je uživatel přihlášen zobrazí se nejen MOC, ale také cena s 15% slevou.

Přihlašovací údaje do katalogu…
Login: SACCR1
Heslo: saccr1

Výrobky přes katalog nelze zakoupit – zásilkovou službu pro maloobchodního zákazníka Elit CZ neprovozuje.

Jak výrobek koupit ?
Na jakékoli prodejně Elitu v CZ. Po předložení kartičky dostanete jako člen SACČR slevu z MOC na kompletní sortiment Atera 15%.

Identifikační číslo je uvedeno na kartičce, proto je důležité mít ji při nákupu s sebou. Kartička je přenosná, můžete ji tedy zapůjčit i svým známým.

Dále díky této kartičce máte jako člen také slevy na celý sortiment Elitu (brzdy-oleje-filtry-ostřikovače-výfuky atd). Ceny jsou viditelné po přihlášení do elektronického katalogu. Nakoupit se dá stejně jako v případě Atery, tj po předložení kartičky přímo na prodejnách Elitu.

Kdokoli z členů se může v případě dotazů obrátit prostřednictvím e-mailu na Martina Štěňhu: martin.stenha@elit.cz .

Pokud by měl kdokoli z Vás nebo Vašich kamarádů zájem zájem o prodej Atery v cykloshopu, eshopu či jiném obchodu, obraťte se na Martina Štěňhu: martin.stenha@elit.cz

Kde získat kartičku?
Budete si ji moci vyzvednout na prezentaci kteréhokoliv závodu UAC, nebo přímo u P.Škrabala.