09. 01. 2011 - Výzva - výroba licencí

Ahoj,

rád bych s tvou pomocí, zrealizoval další krok, který povede k „vylepšení“ podmínek pro členy UAC a bude navazovat na nové webové stránky UAC.

Jedná se o myšlenku licence jako plastové kartičky velikosti a provedení kreditní karty. Technické řešení by odpovídalo jednostrannému barevnému tisku. Ten by obsahoval fotografii, kterou umístíte na svůj profil, základní osobní údaje, včetně startovního čísla a kategorie. Narazil jsem bohužel na překážku velmi vysokých pořizovacích nákladů, na které UAC bohužel nemá finance. Jedná se o nákup tiskárny, spotřebního materiálu a polotovaru = těchto plastových kartiček.

Je zde však možnost, využít některou z firem, jenž se touto činností zabývá. A to je právě otázka na tebe. Nemáš náhodou kontakt na takovou firmu? Popřípadě nepracuješ ve firmě, která tuto službu nabízí? Pokud ano, budu velmi rád, když mi dáš vědět na telefon 604300229. Využil bych tak pro UAC tvých kontaktů a konexí. Jedná se celkem o tisk zhruba 300 – 350 kartiček. V rámci realizace by dodavatelská firma mohla využít rubovou stranu kartičky a zde umístit svou reklamu.

Předem díky za jakékoliv informace

Petr Škrabal